Vi har haft fornøjelsen af at teste Stokkes nye Xplory Athleisure vogn.

En fiks lille vogn med flere kombinations muligheder.

Vi har testet xplory vognen ud fra disse kriterier:

  • design / materialer
  • funktion / komfort / ergonomi
  • rengøring / vask
  • kvalitet / pris

Vi starter med design og materialer;

Xplory serien er kendt for det X formede stel, som giver vognen et lidt futuristisk look. Den bryder med den konventionelle klapvogn/barnevogn, og man kan meget vel sige at man ikke ellers har set noget lignende. Jeg kan personligt godt lide, når man har tænkt ud af boksen. Stokke Xplory er blevet udstyret med forskellige athleisure features – eksempelvis udført i mesh for bedre ventilation. Begge dele lanceres i grå/coral og grå/marina. Jeg har valgt den grå/marina, som man kan se på billedet 🙂 Serien Athleisure er designet til forældre, som ønsker at bevare deres aktive livsstil, og derfor har funktion, komfort og ergonomi været i højsædet.

Det mærker man i særdeleshed med de mange indstillingsmuligheder på vognen. Det er nemligt at skrifte indstillinger i højde og håndtagsindstillinger, udfra hvem som køre med vognen. Et nemt tip for mig har været; de lysegrå elementer på vognen er til indstillinger. Det har endda været mulig at indstille vognen så vores datter kunne køre en lille tur med lillebror, hvilket var til stor glæde for hende, og os.

Det er en rubust og lækkert vogn, som nemt kan indstilles og ikke mindst pakkes sammen. Vi tager ofte barnevognstoppen med ind, når vi er på tur, da det er blot få klik, også kan lillebror sove trygt videre uden at opfatte forandringen i omgivelserne.

Første gang jeg skulle slå vognen sammen, kom jeg i tvivl om hvordan jeg liiige skulle gribe det an. Heldigvis har Stokke videoer på youtube, som enkelt og let forklare det, se fx. her

Som man kan se er en populær feature med vognen, kopholderen 😉 fyldt med koffein til den trætte mor

Jeg har i min søvndrukne tilstand formået at tabe kaffe udover vognen –  en hurtigt fugtig klude også var det væk. Fantastisk, også for de søde opmærksomme storsøskende, som har fedtede nysgerrige fingre – det kan sagtens tørres af – og ellers kan alt betræk vaskes ! Yay 😀

Som man nok kan høre er jeg meget begejstret for vognen. Også tænker du måske; “er der ikke noget man skal være opmærksom på når man køber denne vogn?”

Dét er der, du skal være opmærksom på prisen. Den er i den højere ende på 9.399 kr. – Dog skal det sige at man får super lækkert design, Stokkes velkendte kvalitet, en barnevognstop og klapvognstop til stellet, hvilket betyder man faktisk har to vogne i én. OG man kan selv sammensætte designet her, som man vil.

Andet man skal være opmærksom på er; opbevaring på vognen. Det er i tasken foran, det kan derfor frarådes den helt store shoppe tur i det lokale supermarked med vognen, da man har et max. på én fyldt pose, hvis man vel og mærket også har pusletaske i opbevaringstasken.

Det anbefales ikke at hænge noget i kopholderen, men det har jeg dog gjort uden problem og det har fungeret fint for mig med en håndtaske, pusletaske eller som vist nedenfor en pose der.

Hvis man er på skovture eller mere ujævnt terræn, så skal man fastlåse front hjulene, så kommer man nemmere frem 🙂

Nedenfor ses en typisk tur med en proppet vogn på alle fronter 😀