Nytårs aften er en af mine yndlings dage. Jeg er vild med den eftertænksomhed, som jeg får i forbindelse med afslutningen af året og den taknemlighed jeg føler. Når man ser tilbage på et år, fyldes man med minder, både gode og dårlige. Hvilket minder mig om at sætte pris på den rejse og udvikling man gennemgår i alle faser af sit liv.

Mit 2017 har været pragtfuldt, jeg føler at jeg har gemmengået en stor udvikling som menneske, kvinde og ikke mindst som mor til vores 3 børn. 2017 har givet os et kæmpe sammenhold som familie, det har bundt på en fantastisk rejse til SriLanka. En hård med skøn graviditet, ekstra tid til vores børn og fødslen af vores mindste i vores eget hjem, som var en grænseoverskridende og fantastisk oplevelse 🙂

Nuvel, 2017 har også været alkoholfri for mit vedkommende, både som gravid og ammende. Her er et par festtips på denne front:

Jeg ELSKER danskvand/mineralvand med brus (kald det hvad du vil), men må indrømme en god kold øl er noget jeg holder af. Jeg synes faktisk de alkoholfrie af salgsen er ret så gode. Jeg har også eksperimenteret med alkoholfri vin – jeg er vild med alkoholdfri hvid mouserende vin – men den røde… nej tak, det smager meget af stærk saftevand.

Jeg har fundet et par opskrifter til den alkoholfri fest/gæst

Champagne on iceCREAM

 • Smukt glas
 • Alkoholfri champagne/bobler
 • en kugle jordbæris

 

 

NO-gin&tonic med grape & figner

Du skal bruge:

 • Smukt glas
 • 1 del Tonicvand
 • 1 del Grapesodavand
 • Figen til pynt

 

 

Lemon twist

Du skal bruge:

 • smukt glas
 • citron i skiver
 • 2 spsk citronsaft
 • 1 del tonic vand
 • 2 del lemon sodavand
 • krydderurt kvist til pynt