(reklame)

Det er en kunst at indrette et børneværelse på få kvadratmeter.. Det gør dog projektet lidt nemmere, når det er til baby. Det mindste barn har (efter egen erfaring) ikke fået samlet så mange legesager sammen som man har som ældre.

Det er ofte en kæmpe udfordring at få plads til alt legetøjet, og samt finde ud af hvordan man opbevarer det så det er let tilgængeligt for børnene, men samtidig ser pænt og rydeligt ud ( i de få situationer, hvor børneværelset er det 😀 )

På værelset har jeg haft fokus på:

  • pusleplads med plads til opbevaring af tøj
  • plads til det motoriske legetøj
  • Ammevenlig område, en lille rolig plads til amning i nattens
  • Tremmesengen

Det lille puttehjørne i tremmesengen. En sengerand er nødvendig for de mindste, både for deres egen sikkerhedsskyld, men også for at skabe en tryg og hyggelig hule. Sengeranden med Peter Plys kan fåes hos Wheat og det skønne quiltet tæppe er fra  Camcam. Billedet af stjernetegnet Løve er fra Hildestad Copenhagen  super fin barnedåbsgave eller barselsgave.

Musthave på baby’s værelse er vasketøjskurven, haha!  Denne skønne bomuldskurv – som er super praktisk, da den faktisk kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader – er fra Lorena Canals

Den smukke uro er fra Petit Collage og er fra bæredygtigt FSC-certificeret bambustræ. Fri for formaldehyd og opløsningsmidler. Love it !! Tapetet er fra Ellos.

Den nye marmor serie fra bObles er et hit på børneværelset. For de helt små er det nye legegulv perfekt til de motoriske udfoldelser. Søskende kan bruge de andre bObles til hyggelig leg på babys værelse eller som skammel når man hjælper til ved puslebordet.

Jeg er stor fan af Michelle Carlslunds illustrationer, især de nye med guld tryk !

 

Det var et lille kig ind på babyværelset 🙂

Er du, som jeg, helt vild med gulv nyheden fra bObles, så har du mulighed for at vinde det!!!! Du kan deltage her på konkurrence@magnificentmama.dk og skrive hvorfor du bør vinde – du har også mulighed for at deltage på Instagram @magnificent.mama