Krigsfotografen
===========
Dokumentar
Instruktør:Boris Benjamin Bertram
Premiere:19.09.2019

Filmen handler om krigsfotografen Jan Grarup, hans liv på hjemmefronten og ude i verdens brændpunkter. Når Jan er på job i verdens farlige brændepunkter, er han ofte i livsfarlige situationer og evig krydsild.
Pludselig en dag må han påtage sig forældreansvaret for sine tre store børn, da hans ekskone bliver alvorlig syg af kræft. Der er en uvant rolle for ham, da hans ekskone altid har haft dette ansvar.
Grarup ønsker at forblive verdens bedste krigsfotograf, men hvordan er det foreneligt med det nu store forældre ansvar, vejsidebomber og snigskytter, det bliver nu hans udfordring.
Vi følger Jan i krigszoner hvor hans liv ofte er i fare, og han er bevidst om at det en dag kan koste ham livet.Samtidig prøver han at få privatlivet med børnene og alle hans rejser til krigszoner, til at hænge sammen.
En film om livet hvor det er værst, og samtidig på privatfronten med børnene.
En bevægende film om livet på vores jord på godt og ondt.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
===========
Downton Abby
===========
Instruktør:Michael Engler
Premiere: 26.09.2019

Filmen er en fortsættelse af den berømte Engelske Tv-Serie som er gået verden over.
Den foregår i England og året er 1927, og vi følger godsejerfamilien Crawley på godset Downton Abby og deres tjenestefolk.
Kong Georg v og dronning May annoncer at de vil komme på besøg hos Crawley familen.Nu går de store forberedelser igang, og tjenestefolkene vil vise at de formår, at lave mad og servere på bedste vis for det Royale kongepar. Da de erfarer at kongen har sin egen stab med, som skal lave alt mad og servere, laver de et kup så de skal stå for det hele selv, alle tjenestefolkene.
Hos herskabet er Lady Violet kampberedt, og klar til en konfrontation med dronningens hofdame. De har et gammelt fjendskab kørende, som hun nu vil have afklaret.
Hugh Bonneville spiller godsejeren og hans mor Lady Violet spilles af Maggie Smith.Alle de øvrige skuespillere er de samme som i TV-serien
For alle Downton Abby fans er denne fil en lækkerbisken, og et gensyn med de elskede karekterer.

⭐️⭐️⭐️⭐️
=========