En kort update fra barselsland, faktisk så kort at jeg har lavet den i punktform 😅

Min 3. Barsel, den er præget af:

• endeløs kærlighed til vores dejlige famile, jeg føler mig på trods af træthed enormt priviligeret og taknemlig over vores dejlig børn og hverdag ❤️

• logistik og tidsberegning, det gælder i den grad man skal have 5 menneskers hverdag til at fungere. Vi har en i børnehave, en i skole, en mand med skæve arbejdstider og en baby som bliver ammet i tide og utide.

• en konstant erkendelse af det er okay og glemme og så længe man gør det bedste man kan, så er det godt nok.

• nemme måltider, som ikke tager mere end 30 min. at forberede

• et konstant ønske om mere søvn

• et had til astma

• meget kaffe

• så meget rod 🙈 et hus med 5 mennesker roder meget, ihvertfald her.

• rengøring eller tanker om samme.. for lets face it, det trænger… altid😅

• usikkerhed og overtænkning, hvilket jeg tager for ar være ganske almindeligt. Det er så svært ikke at ryge ind trælse tankespiraler, når man er så meget hjemme og i underskud af søvn med en snert af utilstrækkelighed.

En hilsen fra mig til DIG barslende mor, DU er fandme sej, du tager det store slæb, du gør såå meget godt for din familie, du er stærk og fantastisk ❤️