Farmor har været i biffen og her er hvad hun synes om biografens hitliste film:

Journal 64
========
Krimi/Thriller.
Instruktør: Christoffer Boe.
Premiere:04.10.2018

Filmen er den 4 film baseret på Jussi adler Olsens bøger om afd. Q.
Under en renovation af en ældre lejlighed i København, gør nogle håndværkere et uhyggeligt fund, da de finder tre mumificerede lig siddende omkring et spisebord, med en ledig plads klar.
Carl Mørck og Assad får sagen, og det store spørgsmål er: Hvem er mumierne? Og hvem er den fjerde plads tiltænkt.
Som efterforskningen skrider frem, fører den opdagerne til Sprogø, hvor unge kvinder blev tvangsanbragt fra 1923 frem til først i 1960erne. De unger piger blev anbragt på øen hvis de var enten gravide eller forældre mente de ikke kunne styre dem.
Myndighederne kaldte deres opførsel usædelig eller åndelige evnesvage.
De to opdagere afdækker de uhyrligheder der har fundet sted på øen, og sporene fører tilbage til mumierne i lejligheden i København.
Nu indleder Carl og Assad en jagt på morderen i kamp med tiden, for at forhindre nye mord og overgreb.
Nicolai Lie Kaas og Faras Faras har som i de sidste tre film hovedrollerne som Carl og Assad. Det er den sidste film med de to skuespillerne i hovedrollen.

🌟🌟🌟🌟
========

Vildheks
======
Fantasy film.Dansk
Instruktør:Kasper Munk.
Premiere: 11.10.2018
Filmen handler om pigen Clara (Gerda Lie Kaas) der lever et helt almindeligt liv, indtil en mystisk kat overfalder hende, og hun opdager hun ikke er som alle andre.
Clara er en vildheks, som betyder at hun har speciel kontakt til dyrene og naturen.
Pludselig er Clara i fare.Heksen Kimære er ude efter hendes kræfter, og nu må hun flytte i sikkerhed ude i skoven, hos en moster hun ikke anede eksisterede, og i lære som vildheks.
Filmen er baseret på Lene Kaaberbøls bogserie, og hendes roman Skammerens Datter er også filmatiseret.
Nicolai Kaas datter Gerda spiller hovedrollen som pigen Clara, hendes moster spilles af Sonja Richter og hendes mor af Signe Egholm Olsen.

🌟🌟🌟
======

Small Foot
========
Animation.
Instruktør: Harvey Kirkpatrik.
Premiere: 04.10.2018.

Den unge Yeti Migo bor i en landsby i bjergene, der ved man ikke noget om omverdenen.En dag finder Migo noget han troede var en myte- et menneske.
Da han fortæller om sit fund til landsbybeboerne tror ingen på ham. Han beslutter sig for, at finde mennesket så han kan bevise at de såkaldte `Small Foot`eksisterer.
Hans afsløring skaber splid i landsbyen, og han må gå imod deres strenge leder.Han møder megen modstand og må stå fast på, hvad han tror på.
Small Foot er en familiefilm der handler om at tro på sig selv, og følge sine egne veje.

🌟🌟🌟🌟