Gud taler ud.
————
Dansk – Drama/Komedie.
Instruktør: Henrik Ruben Genz.
Premiere: 28.09.2017.

Filmen foregår i 1980ernes Risskov. Her vokser Jens og hans to brødre op, med den strenge far Uffe og godmodige mor Gerd Lillian. Uffe er psykolog og ekssoldat og han vil gerne tiltales som Gud af sine børn. Han er en streng opdrager og tror han er Gud i hjemmet. Også på hans arbejde
er hans metoder meget langt fra andre psykologers. Hans patienter elsker ham, da har giver dem frihed til at komme i hans hjem og drikke og feste. Hans to ældste sønner tager helt afstand fra ham, kun den minste Jens er stadig på faders side.
Da Uffe bliver alvorligt syg, beslutter han sig for at skrive en bog, da hans drøm altid hat været, at blive forfatter. Så begynder drengene at gøre oprør. Mor Gerd Lillian prøver at dæmpe den storskrydende Uffe, hvilket hun ikke har held med. Hun indser at drengene må tage opgøret med Gud, hvis de skal gøre sig fri af ham, og blive voksne.
Filmen er baseret på Jens Blenstrups selvbiografiske roman- Gud taler ud.
Vi kommer tilbage i paracelhus kvarteret i 1980erne med alt hvad det indeholder af levemåder og forskellige opdragelses metoder.
🌟🌟🌟🌟
———–

Sikke et cirkus.
—————
Dansk familiefilm af Instruktør Lotte Svendsen.
Anmeldt af Marcus 7 år og Matilda 4 år snart 5 år
————————————————-
Det er en film om cirkus hvor mange fra Ramasjang er med. Bamse, Hr.Skæg, Rosa fra Rouladegade, onkel Reje, og mange andre.
Cirkusprinsesse hedder Ramona og hun hører lyde udenfor cirkus vognen hun sover i, så går hun
ud og finder store fodspor i sneen og en sko. Hun får hjælp til at undersøge hvem der sniger sig rundt om natten.hendes far direktøren Kaj har ni børn, og de bor alle i cirkusset. En dag kommer en dame med en dreng som hedder Ernst, han er deres bror siger hun, og skal være i cirkus sommeren over.Ramona siger hendes far ikke kan holde på damer. Hr. Skæg underviser i cirkus skolen og de får en meget anderledes undervisning, ikke som andre skolebørn. Ramos far har fortalt hende, at hendes mor er død da hun blev bidt af en elefant. Fodsporene udenfor vognen
fører Ramona til et andet cirkus, og hun løber væk for at undersøge det. Alle leder efter Ramona
og bamse er en stor hjælp i eftersøgningen.

Marcus giver ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og Matilda giver 🌟🌟🌟🌟🌟🌟 til filmen.
Premiere den 05.10.2017
————————

Mens vi lever.
————–
Drama/dansk.
Instruktør: Mehdi Avaz.
Kristian: Sebastian Jessen
Trine: Julie Christiansen
Peter: Nicolas Bro
Anne: Charlotte Munck

I filmen flettes fire mennneskers skæbne sammen, af en tragisk begivenhed, som for altid vil ændre deres liv. Kristian lever som fisker langt væk fra sin fødeby, det har han gjort i fem år, siden tragedien indtraf. En dag dukker hans far op på hans bopæl, med en flaske vin og vil snakke. Han fortæller at Peter som er Kristians faderfigur, og som han har boet hos siden sin mors død, er alvorligt syg. Det tvinger Kristian til at tage tilbage og træffe nogle vigtige beslutninger. Han må se sine dæmoner i øjnene, eller fortsætte sin flugt. Ved besøget på
hospitalet møder han, alle de personer der var skyld i hans flugt fra byen.
Vi får et tilbageblik på de sidste fem år, og tænker hvordan disse skæbner skal bindes sammen. Det formår de to debut brødre på flotteste vis.
Filmen er inspireret ar en autentisk begivenhed. Brødrene Mehdi og Milan Avaz debuterer som
henholdsvis Instruktør og Manuskript forfatter på filmen. Den er produceret udenom det danske støtte system, og med flest ukendte skuespillere, som vi sikkert kommer til at se mere til.
Premiere 26.10.2017.

🌟🌟🌟🌟🌟