Farmor har været i biffen og har anmeldt et par af tidens nyeste film:

Lykke-Per
=======
Instruktør:Bille August
Premiere: 30.08.2018

Filmen Lykke- Per følger den unge mand Per i jagten på lykken. Han flytter fra et religiøst hjem i Jylland til København for at læse til ingeniør.
Peter Sidenius som den unge mand hedder, har altid drømt om at realisere et energiprojekt baseret på vind og bølgeenergi. I hovedstaden får han kontakt med Ivan, som er ud af en rig jødisk familie, og som altid er på jagt efter unge talenter, han kan investere i.
Lykke-Per prøver at spille sine kort rigtigt, så han kan nå toppen i sin karriere men slås med sin samvittighed, og sin religiøse opdragelse.
Filmen er baseret på Henrik Pontoppidans roman fra 1898.
Esben Smed spiller hovedrollen, men vi ser også en del kendte skuespillere i filmen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
===========

Dommerens valg
============
Instruktør: Richard Eyre
Premiere: 23.08.2018

Filmen handler om Fiona Maye en respekteret dommer ved den britiske High Court, som står over for sit livs sværeste valg i en retssag.
Fiona har haft mange svære sager i sin tid som dommer i familieretten, men da den 17 årige Adams forældre møder op i en retssag, hvor Fiona skal beslutte om Adam skal have blodtransfusioner, som måske kan redde ham fra hans kræftsygdom, bliver arbejdet pludselig personligt. Adam og hans familie er Jehovas vidner og må pga af deres tro, ikke modtage blod fra fremmede.
Fiona tage på hospitalet for at høre Adams mening, og hun bliver så påvirket af sagen at den ændrer hendes eget liv for altid.
Emma Thompson spiller dommeren og Adam spilles af Fion Whitehead som man så i den store film Dunkirk.

⭐️⭐️⭐️⭐️
========