Vores flyvende farmor anbefaler filmen “Tully” til alle mødre derude! Se traileren her:

Tully
====
Premiere-09.05.2018
Komedie
Instruktør: Jason Reitman

Filmen handler om Marlo, hun har netop født sit 3 barn og hendes travle mand er ikke til meget hjælp i hverdagen.
Marlo er ved at falde sammen af træthed ,og dårlig samvittighed over alt det hun ikke når. Hendes  velhavende bror tilbyder at betale en natbarnepige til at hjælpe hende.
Marlo er skeptisk overfor tilbuddet, men hun ender med at takke ja.
Barnepigen Tully overrasker med al sin enrgi og nærvær, hun passer barnet om natten og rydder op og gør alt det Marlo ikke formår. Hun er en stor støtte for den trætte mor,
som begynder at have overskud til sig selv også.
Charlize Theron spiller rollen som den udkørte mor, og det er en morsom film som de fleste mødre på barsel, vil kunne genkende sig selv i. Filmen er også alvorlig og alle mødre på barsel skulle unde sig selv lidt fritid, og gå ind og se denne film.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
===========

Charmøren
========
Premiere-17.05.2018
Drama
Instruktør: Milad Alamis

Filmen handler om den iranske asylansøger Esmail.Han er på jegt efter en dansk kæreste, så han kan blive i Danmark og få opholdstilladelse.
Tiden er ved at løbe ud for Esmail , da datoen for hans hjemsendelse nærmer sig.
Han tjener lidt sorte penge ved at hjælpe en flyttemand, og dem sender han de fleste af til sin familie i Iran.Det lykkedes ikke rigtig at finde en dansk kæreste der kan hjælpe ham til at blive i Danmark, men ved et tilfælde møder han en ung pige han forelsker sig i. Hans fortid begynder at indhente ham, og han må beslutte hvad han vil med sit liv.
Det er instruktøres debutfilm, og han viser et Danmark med en flygtnings øjne.
Hovedrollen som Esmail spilles af den svenske skuespiller Ardalan Esmaili som også havde hovedrollen i TV 2 film Grey Zone.

⭐️⭐️⭐️
======