De sidste 4 år har jeg med stor fornøjelse fulgt modeugen og været på Ciff kids messen, og nydt alt hvad der hørte med; godt selskab, fede events, lækker mad, hotelophold osv osv. Men i år har været en del anderledes end ellers.. jeg er nemlig på barsel med vores 3. Guldklump hvilket har betydet for mit vedkommende at jeg har valgt modeugen fra. Jeg kunne måske sagtens ha’ taget de møder, events og dejlige gensyn sammen med min babsafhængige baby, men jeg mærkede efter..

Jeg elsker magasinet og alt hvad der hører med, men jeg elsker min familie mere. Og hvis jeg har lært noget af at være mor, så er det at give mit overskud til det jeg holder mest af.

Men i skal da ikke snydes for mine 10 mest typiske fashion week barsels oplevelser;

  1. Tjekker IG stories: “Nej se endnu en video fra en modeshow”😑
  2. Spiser børnenes slikrester, og kommer i tanke om jeg har glemt at spise morgenmad😑
  3. Vasker tøjet i vaskemaskinen 2. Gang fordi jeg har glemt det 1. Gang og nu lugter det 😑
  4. Min kop kaffe med frisk kaffe er væk
  5. Jeg finder min kolde kop kaffe 15 min senere
  6. Overvejer pasta/kødsovs eller lasagne til aftensmad for 4. Gang i ugen
  7. Sover helst kl 21 med baby
  8. Spiser mere end en sulten elefant når baby endelig sover
  9. Lugter altid lidt, af gylp eller gammel mælk
  10. Har som standart børnesavl og bussemænd på tøjet😁

Rigtig god modeuge herfra ❤️