The post
Drama. Premiere 05.04.2018
Instruktør: Steven Spielberg.

Filmen “The Post” er en autentisk beretning fra 1971 om “The Pentagon Papers”. Og pressens vigtige rolle i det politiske landskab.
Dramaet omhandler en betændt sag fra 1971, hvor en række fortroligt stemplede dokumenter bliver offentliggjort i The New York Thimes. Derefter griber Washington Post bolden, men kommer til at stå over for en benhård modstand fra Justitministeriet, som med alle midler vil forhindre flere afsløringer om Vietnam krigen.
Filmen følger bladets ejer, som spilles af Meryl Streep, og chefredaktøren spillet af Tom Hanks. De forsøger at gøre det rigtige, men sætter deres karriere og privatliv på spil, i kampen med USA,s lovgivere.
I en tid med nuværende President Donald Trump som er i krig med pressen, og som beskylder den for Fake News slår Steven Spielberg med denne film et slag for ytringsfriheden.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
===========

Midnigth Sun
Ungdomsfilm/Drama
Premiere: 12.04.2018
Instruktør: Scott Speer

I denne film lider den 17 årige Katie af en sjælden sygdom som gør, at hun ikke kan tåle sollys, det kan betyde døden for hende.
Pigen bor alene med sin overbeskyttende og kærlige far, hun bevæger sig kun ud om natten når der er mørkt. En dag træffer hun den flotte Charlie, og i løbet af sommeren udvikler det sig til et romantisk forhold. Katie har ikke fortalt om sin sygdom til Charlie, og hun kan altid kun mødes når der er mørkt.Denne fortielse om hendes sygdom giver komplikationer, og får fatale følger for Katie.
Midnight Sun er en genindspilning af en Japansk film af samme navn, og stiller sig i kø af bølgen af romantiske film, hvor sygdom spiller en stor rolle.
Hovedrollerne spilles af Bella Thorne og Patrick Schwarzenegger – søn af Arnold med samme efternavn,

⭐️⭐️⭐️
======

Den Ukendte Soldat
Drama/Krigsfilm
Premiere: 19.04.2018
Instruktør: Aku Louhimies

Det finske krigsdrama følger en deling infanterister, der bliver sendt til frontlinien i den barske Fortsættelseskrig fra 1941-1944 mellem Finland og Sovjetunionen om Karelia-provinsen.
De er unge, energiske og fulde af kampgejst, og med stor håb om, at vinde den del af deres land tilbage som Russerne har taget, men ingen har forberedt dem på krigens rædsler.Livet  bliver aldrig det samme for de få som vender hjem, og en hel nation vil være
mærket for altid.
Den ukendte soldat er baseret på bogen af Vaino Linna og er tidligere blevet filmatiseret
i 1955.

⭐️⭐️⭐️⭐️