(reklame)

Vores store/lille dreng fylder 8 uger på fredag.

Det er en underlig fornemmelse af “er der allerede gået 8 uger?” og “det føles som om han altid har været her 🙂

Han udvikler sig så hurtigt, og på trods af det er trejde barn, så tager jeg mig selv konstant i at tænke “skal han allerede kunne det”..

Charlies dag går med; hygge i sengen, spise hos mor, grine og fortælle historier til hele familien, sove og sove og sove…og ikke mindst med at blive puslet. Han spiser tit, og jeg gætter på store mængder når jeg mærker mine brysters voldsomme produktion, samt ser indholdet af hans ble.

Meget af hans vågne tid herhjemme er på puslebordet. Hvor han “fortæller historier” og charmer. Han er en livlig fyr, som sparker løs og bruger sin krop så meget, som han nu formår.

Et godt pulsebord med alle de nødvendige produkter er jo et must med et lille spædbarn.

Vores puslebord er fra Stokke og vi er utroligt glade for det. Det rummer alle de nødvendige produkter til en skøn puslestund. Charlies garderobe har massere plads i de store skuffer (uden greb, så de store søskende kan ikke slå sig på det, når de ivrigt hjælper) Derudover har vi naturligvis plads til bleer, skumklude, vatrondeller, Olivy, zinksalve og håndsprit.

Stokke har netop introduceret den lækre pulse kommode, i en ny farve/træsort. Det er super fed, og det bedste er, at når man er færdige med at have blebørn, kan man let tage pulsetoppen af og bruge kommoden, som en almindelig kommode med et enkelt og smart design, som passer ind i de fleste hjem.

 

DU KAN VINDE KOMMODEN!!!

Du kan deltage på 2 måder; ved at skrive hvorfor du bør vinde til konkurrence@magnificentmama.dk eller deltage på opslaget på instagram. Forhøj din chance ved at deltage begge steder 🙂

Stokke® Home™ Dresser, Natural. Styled nursery room.

Du kan deltage på 2 måder; ved at skrive hvorfor du bør vinde til konkurrence@magnificentmama.dk eller deltage på opslaget på instagram. Forhøj din chance ved at deltage begge steder 🙂