En lille postpartum update… hvordan har kroppen det efter graviditet og fødsel af 3 børn ?

Jamen jøsses, bare den sætning og jeg får ondt. Jeg kan selvfølgelig kun skrive/tale ud fra mit eget perspektiv, men enhver som ved lidt om hvad en fødsel handler om (vandmelon igennem et nøglehul, do you get the picture🍇) ved at det er en belastende affære.

Al respekt til kvinder og deres krop.. for åh Gud hvor er det et fantastisk maskineri, vi bærer, udviklinger og føder et menneskeliv…❤️

Og min opfattelse er; nej kroppen bliver aldrig den samme igen. Selvfølgelig kan du komme i form igen, og tabe dig. Men efter graviditet, fødsel og IKKE at forglemme søvnløshed og bekymringer efterfølgende, ja så vil kroppen ikke være den samme igen, fysisk såvel som psykisk. 🙊

Fysisk: Jeg har personligt vildt ondt i mit bækken, i perioder kan jeg ikke sidde ret lang tid af gangen, om aftenen er jeg i smerter og har uro.. Av. 😫Min 4200grams baby, som blev presset ud uden en ve og det har haft en regning med sig, og her 7 mdr efter betaler jeg den stadig. Av. Bevares jeg har ondt af mig selv, men mest af alt er jeg selvfed, for JEG har været gravid 3 gange, JEG har født 3 børn, givet dem den bedste start jeg har formået og gjort det bedste jeg kunne. Jeg er sej og hvor ville jeg ønske at jeg huskede at sige det til mig selv hver dag. For sikken en ro, selvaccept og kærlighed giver det🙏🏼

Psykisk: det er et total mind-Fuck at blive mor, lige meget hvilket gang. Lige som man tror, at man har “regnet det ud”, så fungere strategien ikke længere😅Selvudvikling på et HØJT plan, og det gælder om at være god til at sortere i bekymringer. Åh Gud! Så snart man er færdig med at bekymre sig om en ting, så kommer der bare noget andet… jeg ER en stor bekymringsrynke 🤷🏻‍♀️

Jeg kunne blive ved…. men nu vil jeg pleje mit bækken, læne mig tilbage i badekaret, og meditere de her f****ing bekymringer VÆK..for en stund.

Namasté fra en mor, somalle andre