Løvernes Konge
============
Premiere: 17.07.2019
Animation/Drama
Instruktør:Jon Favreau

Filmen Løvernes Konge er en Live-Action-Genindspilning af Disneys populære tegnefilm som solgte over  1 mio. Billetter i 1994.
Løveunger Simba bliver oplært af sin far Mufasa, til at overtage pladsen som dyrenes konge, når hans far en dag dør.
Livet ligger for den unge Simba´s poter, men alt bliver vendt til tragedie, da hans farbror Scar myrder Mufasa, for at overtage magten som løvernes konge.Han jager Simba væk og lader ham tro, at han er skyld i sin fars død.
Alene og forladt og fortvivlet over sin fars død, møder Simba vortesvinet Pumba og surikaten Timon, som har en meget fri tankegang og Simba lever en tid et sorgløst liv hos sine nye venner.

Men fortiden indhenter Simba, og han må vende tilbage til sin fødeegn og kæmpe mod
Scar, for at indtage sin retsmæssige plads som Løvernes Konge.
Marcus 9år og Matilda 6år er gæsteanmelder og giver begge 🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Hvilket jeg er helt enig i, fantastik film.Filmen er tilladt for børn over 11 år, men kan sagtens ses med en voksen ved siden af.

=============================

Poms/Dans for livet
==============
Komedie, Premier:08.08.2019
Instruktør: Zara Heyes

Filmen følger den midaldrende kvinde Martha, der er blevet erklæret uheldbredeligt syg af kræft.Hun afbryder sin kemoterapi og sælger alle sin ejendele og flytter til Sun City.
Det er et bofællesskab for pensionister. Der vil hun tilbringe sin sidste tid i ro og fred.
Inden længe finder Martha ,spillet af Diana Keaton, en glemt passion frem igen – Cheerleading. I denne pensionist by kan hun vælge imellem 100 forskellige gruppe aktiviteter,men der er ikke nogle af dem hun synes om, så hun starter sit eget hold med cheerleading sammen med 7 andre kvinder.Hun vil bevise, at det aldrig er for sent, at få det bedste ud af livet, og det kommer der mange sjove scener ud af i filmen.

⭐️⭐️⭐️⭐️
=========