(reklame indlæg)

Amning.. det er ikke bare lutter lagkage. Det er; som en af mine veninder sagde en dag; et fuldtidjob..

Især i starten. Det gør jo så ondt, når mælken løber til. På én nat er man gået fra kedelige hverdags patter til pornomodel.. Det er ekstremt. I den sammenhæng må jeg dog skænke en tanke til partneren, som ser sin kvindes brysters transformation og stadig nægtes adgang..fordi; AV!!

Jeg har lavet en kort og overskuelig liste over min musthaves til amning (måske du har flere, del dem gerne, jeg er på barsel og min tid er begrænset mellem at have hænderne fri..fordi; 3 børn og amning! 😀 )

 

  1. Det første på listen er; naturligvis en baby – du skal have et barn/båret et barn for at påbegynde amning 😀
  2. En overdrevet god ammeBH. Jeg har brugt Seamless Ammebh  i hvid fra Carriwell. Det er en virkelig god ammebh, i lækker kvalitet, som nemt kan vaskes – for når man først er begyndt at amme, ved vi jo at når mælken bliver produceret, som den skal, er der mælk overalt. Det lækre materiale gør faktisk, at efter vask går der ikke ret lang tid før bh’en er tør igen og klar til brug. Hvilket jeg synes er en kæmpe fordel fordi; 3 børn og amning = vasketøjet bliver ikke vasket så hurtigt som før 🙂 Ammebh’en er justerbar og er derfor super praktisk når brysterne veksler i størrelse, alt afhængig af mælkemængden. Jeg vil klart anbefale Seamless Ammebh fra Carriwell med indlæg, hvis man ikke ønsker ammeindlæg eller brystvorter skal ses igennem tøjet, indlægget skjuler disse og giver samtidigt en pæn brystfacon. Jeg synes det er vigtig at havde de essentielle ting i orden, når man skal bruge så meget tid på amningen, og Carriwells ammeBH gør amning nemmere og komfortabel. Se Carriwell’s udvalg af designs og produkter her og køb dem her
  3. Ammeindlæg i uld, fordi.. Man SKAL passe godt på sine kære bryster. Igen, det er et fuldtidsjob at amme og maskineriet skal derfor have de bedste vilkår som mulig for at stå distancen. Brysterne skal holdes varme, og uld indlæg kan reducere risikoen for brystbetændelse, hvilket gør mega nas (jeg har desværre prøvet det..et par gange)
  4. Stofble – fordi intet barn kan opfostres uden! Ej.. Men uanset hvad er det en must med en baby på armen eller babsen. Enten er der gylp – det nupper stofbleen. Så er der overdreven gang i mælkeproduktionen – det nupper stofbleen. Så er man på café og vil have en privat-amning – det klarer stofbleen. Fantastisk redskab! Der er 117 andre super gode ting den også kan klare, men det kan vi altid snuppe et indlæg om 😉 – måske er det min søvnmangel der skriver, for det indlæg lyder altså lidt kedeligt 😀
  5. Universal creme fra Lansinoh. Det er ikke en reklame, men et alvorligt blik på dig.. ja dig – gør dine brystvorter ondt? Hvis ja, så smør cremen her på.. Den lindre med det samme.

Selv tak 😉